28.05-28.06.2024р. Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Армія дітям"

З 28 травня по 28 червня 2024 року було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального мистецтва "Армія дітям" (заочний/онлайн формат).

Фестиваль проводився з метою посилення військово-патріотичної свідомості юних українців, популяризації різних видів самодіяльного мистецтва, розвитку дитячого інструментального мистецтва та духових оркестрів, а також виховання активної громадянської позиції у нашої молоді.

Фестиваль-конкурс проводився у заочному/онлайн форматі. У ньому взяли участь 24 колективи (800 вихованців) з 10-ти областей України.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального мистецтва "Армія дітям" став справжнім святом української та зарубіжної музики та таланту. Він не лише продемонстрував високий рівень майстерності юних виконавців, а й сприяв розвитку дитячого інструментального мистецтва в Україні, вихованню патріотизму та любові до рідної культури.

Журі, до складу якого увійшли відомі українські музиканти та педагоги, оцінювало майстерність виконання, артистизм та емоційну виразність юних виконавців.

Учасники фестивалю-конкурсу змагалися у декількох вікових категоріях та номінаціях, представляючи сольні та колективні виконання музичних творів.

Наші вихованці стали переможцями у номінації "Краще колективне виконання твору", молодша та змішана вікова категорія:

  • Ансамбль бандуристів "Срібні струни" (кер. Марія Стецюк) здобув І місце.

photo 2024 06 19 21 13 37

  • Ансамбль гітаристів (кер. Ігор Касько) здобув ІІІ місце.

photo 2024 06 19 21 13 50

Вітаємо наших переможців, бажаємо подальшого творчого розквіту та нових звершень!


Дипломи та подарунок у вигляді Bluetooth-колонки для "Срібних струн":